Çok sevdiği Fenerbahçe'yi yarı yolda bıraktı. Teklif gelince bavulunu toplayıp hemen İstanbul'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin gol yükünü sırtlayan Edin Dzeko, Hajduk Split'ten gelen sürpriz teklifi kabul etti. Fenerbahçe ile yola devam etmesi beklenen Edin Dzeko kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak adına Gennaro Gattuso'nun yönettiği Hajduk Split'e transfer olma kararı aldı. Fenerbahçe ile de görüşerek transfer için izin isteyen Edin Dzeko'nun önümüzdeki günlerde Hajduk Split'e iki yıllık imza atması bekleniyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Jose Mourinho önderliğinde sürdüren Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun ayrılık kararı sarı-lacivertli ekipte soğuk duş etkisi yarattı.

Takımın en tecrübeli ismi olan ve geçtiğimiz dönem attığı gollerle yaşı ilerlese de kalitesini bir kez daha gösteren Edin Dzeko, Hajduk Split'ten gelen sürpriz teklifi kabul etme kararı aldı. Gennaro Gattuso'nun yönettiği Hajduk Split'in teklifini kariyerinde yeni bir sayfa açmak için kabul eden Edin Dzeko, Fenerbahçe ile de görüşerek transfer için kolaylık sağlanmasını istedi.

Gennaro Gattuso'nun yanı sıra Hajduk Split'in sportif direktörü Nikola Kalinic'in de transferde etkin rol oynadığı öğrenildi. Fenerbahçe'de kaptanlık pazubandını takan ve geçtiğimiz dönem 46 resmi maçta görev alan Edin Dzeko 25 gol ve 10 asistle çok başarılı bir sezon geçirmişti.

Edin Dzeko, Hajduk Split'in teklifini kabul etti Haziran ayının son günü kar sürprizi Plazayı terkedip araziye çıktı paraya para demiyor Kayseri'deki istismar olayında flaş gelişme Özgür Özel: Cumhur İttifakı'nı dağıtırım Kandilli duyurdu: 3.5 büyüklüğünde deprem oldu!