CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi söküldü: İşte o görüntüler

CHP tüzük kurultayı Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde başladı. Özgür Özel'in hemen yanına Kemal Kılıçdaroğlu için yer ayrıldı. Kılıçdaroğlu kurultaya gelmeyince Özel'in talimatı ile ismi söküldü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) tüzük kurultayı Ankara ATO Congresium Kongre Merkezi’nde başladı. ‘İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’ ismiyle düzenlenen kurultay salonunda ‘Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin Birinci Partisi’, ‘Her derdin var bir çaresi, Cumhuriyet Halk Partisi’ sloganları yer aldı. Salondaki dijital ekranlarda da CHP’nin yerel seçim başarısını anlatan videolar, miting görüntüleri yayınlandı.

Kurultay salonundaki hazırlıkları CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Medya ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut koordine etti.

Kurultaya CHP’nin önceki dönem genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Murat Karayalçın katılırken CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kurultaya katılmadı.

Kılıçdaroğlu gelmeyince Özel'in talimatı ile Kılıçdaroğlu'nun ismi koltuktan söküldü.

Koltuğa Özel ile bir süre konuşan Selin Sayek Böke oturdu.

İşte o görüntüler:

Yüksel Güran'ın yeni görüntüsü ortaya çıktı Kerem Aktürkoğlu için bomba West Ham United iddası Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Jandarmaya 'bildiğim ne varsa anlatacağım' dedi Fenerbahçe fişi ilk yarıda çekti Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler