CHP Genel Başkanı Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: Dilruba'nın sözleri adına alınan varsa özür dilerim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisi için 'Özür dilemeli' diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

CHP lideri Özgür Özel, "Büyük üzüntü ve şaşkınlıkla izliyorum. Sayın Erdoğan teslim olmuştur. 'Bize normalleşme yaramıyor, CHP'ye yarıyor' sözlerine teslim olmuştur. Erdoğan'ın ifadelerinin tamamı sorunlu" ifadelerini kullandı.

Özel'in konuşması şu şekilde:

"Ne demişim de özür dileyeyim? Dilruba adına Dilruba'nın sözleri adına alınan varsa özür dilerim. Şimdi sıra Erdoğan'da. Hadi Sayın Erdoğan da bir adım atsın o da söylediği sözler ve AK Partililerin söyledikleri adına CHP'li ve AK Partili olmayanlar için üzen bütün ifadeleri için özür dilesin. Türkiye normalleşmede yeni bir adım daha atsın. Millet bunu istiyor. Ben üstüme düşeni yaptım. Bakalım Sayın Erdoğan bunu yapabilecek mi? Yaparsa teşekkür ederim.

Türkiye Narin'e yas tutarken Erdoğan'ın Dilruba'ya, teğmenlere ve Hulusi Akar'ın o ifadelerle kullandığı bütün ifadeler son derece sorunlu ifadeler. Teğmenler kılıç çattılar ya, yıllardır yapılan bir yeminden bahsediyoruz. Geçen sene gittiler ve hep birlikte kapalı spor salonunda yaptılar. Bu sene de siz ayrıldıktan sonra o ritüeli yaptılar. Bu insanlara sırf birilerinin gazını almak ve birilerinin istediği gibi kutuplaşmak için hesap ödeteceğiz yaklaşımları son derece sorunlu. Bu ifadeleri bir an önce terk etmesini, bu meseleyi suni sorun hale getirmemesini düşünüyoruz."

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi