Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Yalçın Çakır, izleyiciyi çok şaşırttı!

tv8'de yayınlanan programa katılan ünlü televizyoncu, izleyenleri şaşırttı!

Ünlü Gazeteci ve televizyoncu Yalçın Çakır, Oylum Talu'nun sunumuyla tv8'de ekrana gelen 'Anlatacaklarım Var' programına katıldı.



Çakır, yeni başladığı ana haber bülteni spikerliği macerasından ve geçmişte yaptığı programlardan bahsederken yayına sürpriz olarak kızı Çisil konuk oldu. 



Televizyonda ilk kez kızı ile canlı yayında görülen Çakır, bu sürpriz karşısında oldukça şaşırdı ve sohbetin ilerleyen dakikalarında gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra çocukluklarından beri babası gibi ilgilendiği yeğenleri Eda ve Okan’ın canlı yayına bağlanması ile duygusal anlar yaşayan Çakır, babasından bahsederken gözyaşlarına boğuldu ve babası için yazdığı bir şiiri okudu.  Çakır, "Beni ilk defa böyle gördünüz bu da benim reality maceram oldu" dedi. 



İşte, 'Anlatacaklarım Var' programındaki o anlar:






Evrim Alasya sessizliğini bozdu Devlet hastanesinde mide bulandıran olay ifşa oldu Vahşet: Önce bıçakladı, sonra tekmeledi! Akran şiddetinde tutuklama kararları Yeni hayatı görenleri şaşırtmıştı! Açıklama geldi 90 bin TL isteyip Kuyumcunun IBAN'ına attırdı!