Bursa'da tepki çeken fotoğraf sonrası harekete geçildi: İnceleme başlatıldı

Bursa Yıldırım'da özel çocuklara eğitim veren kurumda, down sendromlu 18 yaşındaki K.N. isimli öğrencinin ağzının koli bandı ile kapatıldığı anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar duruma tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili harekete geçti.

Kaynak: DHA

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesindeki bir özel eğitim uygulama okulunda 4 yıldır eğitim gören K.N.'nin (18) ağzı, koli bandı ile kapatılıp, fotoğrafı ise sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraf sosyal medyada tepkiye yol açarken, down sendromlu çocuğun annesi N.K., "Oğlumun koli bandına karşı hiçbir ilgisi yok. Olayı, sosyal medyadan öğrendim ve çok üzüldüm. Şok olduk. Kendisi, erkek bir öğretmenin ağzını bantladığını söylüyor. Konunun takipçisi olacağız. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu.

"ÖĞRENCİMİZİN SINIFINDA 3 ÖĞRETMEN BULUNUYOR"

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise "Konuyu geniş kapsamlı olarak inceliyoruz. Yaptığımız ön araştırmada bu öğrencimizin sınıfında 3 öğretmen bulunuyor. Öğrenci, sınıfta oyun amacıyla bu tür davranışları sürekli yapıyor. Öğretmenler ise gidermeye çalışıyor. O fotoğraf da öğrencinin ağzını bantladığı sırada çekilmiş olabilir. Müdürlüğümüz konuya ilişkin çok yönlü olarak inceleme başlattı" dedi.

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu