Bülent Ersoy yayında Arto'yu azarladı: Seni hiç sevmiyorum yalancı

Arto'nun yorumculuk yaptığı yayına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, "Siz eski arkadaşlarınız hakkında nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz. Seni hiç sevmiyorum." diyerek sunucuyu fena azarladı. 

Arto Dalga'nın yorumculuk yaptığı yayına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, "Siz eski arkadaşlarınız hakkında nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz. Seni hiç sevmiyorum." diyerek sunucuyu fena azarladı. 

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Arto, Hande Sarıoğlu ile Bülent Ersoy'un menajeri hakkında konuştu.

Menajer Haluk Şentürk hakkında yorum yapan Arto, yayına bağlanan Bülent Ersoy'dan deyim yerindeyse azar işitti.

Telefonla programa bağlanan Ersoy, "Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, "Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize" dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim" dedi.

Arto ise Haluk Şentürk'ün eski arkadaş olduklarını ve hatıralarının olduğunu söyledi.

"BEN ORTALIĞI AYAĞI KALDIRIRIM, DIKKAT EDIN"

Bülent Ersoy devam eden sözlerine şöyle devam etti:

"Siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağa kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı."

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!