Bu pozisyonlar penis kırılmasına neden oluyor birçok çift yapıyor: Cinsel ilişkiye girmeden önce aman dikkat

Penis kırılmasına neden olan pozisyonlar arasında, en fazla zevk veren pozisyonlar bulunuyor. Bu pozisyonlarda cinsel ilişki yaşarken dikkatli olun. İşte penis kırılmasına neden olan seks pozisyonları

Penis kırığı, ereksiyon halindeki penisin zorla bükülmesi sonucuyla oluşan ve ereksiyon sırasında kanla dolan korpus kavernozumu çevreleyen zarın yırtılmasına neden olur.

Penis kırılmasına neden olan birtakım seks pozisyonları vardır. Ancak en yaygın olanları maalesef ki birçok çifte en fazla zevk veren pozisyonlardır.

Ereksiyon halindeki penise ani, sert olmayan bir kuvvetin uygulanmasından kaynaklanan bu durum genellikle, vajinal ilişki veya aktif mastürbasyon sırasında ortaya çıkar.

Penis kırılması, cinsel ilişki sırasında erkek cinsel organın dışarı çıkıp şiddetli bir şekilde bükülmesi durumunda meydana gelir.

Araştırmalar, penis kırılmasına neden olan seks pozisyonlarını belirledi. Bu pozisyonları deneyimlerken, kontrol sağlamayı ve dikkatli olmayı unutmayın

İşte penis kırılmasına neden olan seks pozisyonları...

PENİS KIRILMASINA NEDEN OLAN SEKS POZİSYONLARI

Uluslararası İktidarsızlık Araştırması Dergisi'nde yayınlanan "Cinsel Pozisyonlar ve Penis Kırıklarının Şiddeti Arasındaki İlişki" adlı yeni bir çalışmada uzmanlar, hangi seks pozisyonlarının erkekler için tehlikeli olduğunu analiz etti.

Çalışmaya göre penis kırılmasını etkileyen en tehlikeli seks pozisyonu, köpek stilidir. Penis kırıklarının %41'i bu pozisyondan kaynaklanır.

Öte yandan misyoner pozisyonu ikinci sırada yer yer alır. Bu pozisyon, en yaygın tercih edilen seks pozisyonudur. Bu pozisyon, penis kırıklarının yüzde 25'ine neden oluyor.

Kadının üstte olduğu pozisyon, yani kovboy pozisyonu, penis kırılmasına neden olan pozisyonlarda üçüncü sırada yer alıyor.

Araştırmacılar köpek stilinde penis kırıklarının şiddeti, kadının üstte olduğu, yani kovboy kız pozisyonuna göre daha fazla olduğunu ortaya koymuştur.

Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı Galatasaray, Kadıköy'den lider döndü Galatasaray'dan çok konuşulacak derbi paylaşımı Kalça fotoğrafı paylaştı ortalık karıştı! Jose Mourinho'nun, Nesyri pişmanlığı Penis boyutunuz küçülebilir: Bunları yapmayın