Bu nasıl skor! Görenler gözlerine inanamadı, Bayern Münih gol attıkça attı. Sacha Boey fileleri havalandırdı

Alman devi Bayern Münih yeni sezona hazırlık kapsamında Rottach-Egern ekibiyle karşı karşıya geldi. Bayern Münih rakibine adeta gol olup yağdı ve mücadeleden 14-1'lik skorla galip ayrıldı. Bayern Münih geçtiğimiz sezonki hazırlık maçında da Rottach-Egern'i 27-0 mağlup etmişti.

Sezonu Bayer Leverkusen ve Stuttgart'ın arkasında üçüncü sırada kapatan, yeni sezona iddialı hazırlanan Bayern Münih hazırlık mücadelesinde Rottach-Egern ile karşı karşıya geldi.

Geçtiğimiz sezonki hazırlık dönemi kapsamında da Rottach-Egern ile karşılaşan ve rakibini 27-0 mağlup eden Bayern Münih zayıf rakibine yine acımadı ve sahadan 14-1'lik skorla galip ayrıldı.

İlk yarıyı 7-1 önde kapatan Bayern Münih ikinci yarıda da gollerine devam etti ve yine tarihe geçecek bir skora imza atmayı başardı. Bayern Münih'te Sacha Boey takımının 11. golünü kaydetti. Bayern Münih'in diğer gollerini Tel(3), Licina(2), Guerreiro, Aseko, Asp, Ibrahimovic, Irankunda(2), Mazraoui ve Sadat kaydetti.

Bayern Münih bir sonraki maçında Duren ile karşı karşıya gelecek.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu