Birinci sayfada 9'u düşürdüler!

Abdi İpekçi, ölümün 39. yıldönümünde kabri başında anıldı.

Uğradığı silahlı suikast sonucu 39 yıl önce hayatını kaybeden duayen gazeteci Abdi İpekçi, dün kabri başında, özlemle anıldı.



Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı olduğu dönemde suikaste kurban giden Abdi İpekçi, dün ölüm yıldönümünde saygı ve özlemle anıldı. İpekçi'nin gazetesi de eski Genel Yayın Yönetmeni'ni unutmadı.



9'u düşürdüler



Milliyet Gazetesi, kurucu Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı Abdi İpekçi'nin ölüm yıldönümü için yapılan heberi ilk sayfadan verdi. Ancak, haberde 39. ölüm yıldönümü olmasına rağmen, İpekçi'nin 3. ölüm yıldönümü yazıldığı görüldü.



Birinci sayfada 9'u düşürdüler!


Napoli'den, Oğuz Aydın'a 20 milyon Euro'luk teklif Telefonunuzda o uygulamalar varsa dikkat Uludağ’da Kervansaray Otel'de yangın Pikachu polisle beraber poz verdi Dikkat! Bu ürünü sakın çocuklarınıza almayın! 7.7 büyüklüğündeki depremin korkunç görüntüleri