Bir Gece Masalı'nın Kürşat'ı Gürkan Uygun, yeni rolünü anlattı

3 Eylül Salı akşamı atv'de izleyici ile buluşacak olan Bir Gece Masalı'nda Kürşat karakteriyle ekranlara gelmeye hazırlanan Gürkan Uygun yeni projesini ve rolünü anlattı.

3 Eylül Salı akşamı atv'de izleyici ile buluşacak olan Bir Gece Masalı'nda Kürşat karakteriyle ekranlara gelmeye hazırlanan Gürkan Uygun yeni projesini ve rolünü anlattı.

"AİLESINE ZAAFLARI OLAN BİR KARAKTER"

Denizli'nin zenginlerinden, iş adamı kimliğinin arkasında kanunsuz işler yapan Kürşat karakterine hayat verecek olan Gürkan Uygun, proje ve rolü ile ilgili şunları söyledi:

"Kürşat bulunduğu yer itibariyle tam olgunlaşamamış, gücü önemsemiş ve tercih etmiş. O nedenle birçok duyguyu kaçırmış ailesine zaafları olan bir karakter…"

"İZLEYİCİYİ MODERN BİR MASAL BEKLİYOR"

Keyifli ve uzun bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyleyen oyuncu, ekrana iyi ve kaliteli bir iş çıkartmak için tüm ekibin büyük bir özveri ile çalıştığını belirtti.

Uygun ayrıca, "Bir Gece Masalı; içerisinde birçok karakteri, duyguyu, hikâyeyi ve rengi barındıran modern bir masal. Umarım izleyici de severek ve beğeni ile takip edecek." dedi. 

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturduğu, senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme aldığı dizinin kadrosunda ise Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper, gibi çok başarılı isimlerin yer aldığı Bir Gece Masalı, etkileyici anlatımı ve güçlü hikayesi ile masalsı 3 Eylül Salı akşamı atv'de.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi