'Bidon Kafa' çıkışı Yılmaz Özdil'i kızdırdı. Özgür Özel "Bunlar kutuplaşma olmasa yaşayamazlar" dedi Yılmaz Özdil sert cevap verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesine tepki gösteren Yılmaz Özdil'e Özel, canlı yayında cevap verdi ve 'Bidon Kafa' ifadesini kullandı. Yılmaz Özdil'den anında cevap geldi ve sert çıktı...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Siyasette normalleşme kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili görüşmeler çerçevesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ağırlamıştı.

İkinci görüşme de geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi'nde olmuş, Erdoğan 18 yıl aradan sonra genel merkeze giderek CHP'nin genel başkanı ile bir araya gelmişti. 

Özgür Özel'in Erdoğan'la görüşmesini kimi olumlu bulurken, bazı isimler de tepki göstermişti. Gazeteci Yılmaz Özdel, Özel'e en sert tepki gösterenlerden olmuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel EKOL TV'de Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu.

Çağlayan, Özel'e Yılmaz Özdil'in kendisini eleştirdiğini hatırlattı... Özel'den bu soruya sert karşılık geldi ve Yılmaz Özdil'in geçmişte kullandığı 'Bidon kafa' sözünü hatırlatarak cevap verdi.

Özgür Özel’den Erdoğan’la görüşmesine tepki gösteren Yılmaz Özdil’e “Bu, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet. 47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş.” ifadelerini kullandı:

Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor. Bana hırsı ne? Geçmişte 'Bidon Kafa' diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü. Bir yerde sular kesilmiş, 'Hadi bakalım bidon kafalılar, bu iktidarı siz seçtiniz şimdi gidin su sırasına girin' diyor. Ben vaktiyle bunu eleştirmiştim, onun da hırsı bundan. İyi ki de onunla aramda böyle bir açı var. O oy alamayınca 'hatamız nerede' demek yerine oy vermeyen seçmene 'bidon kafa' diyen zihniyet. Zaten bu partinin 47 yıl sonra birinci parti olmasının sebebi bu zihniyetten kopması. Seçmene kafa tutan bir yaklaşımı reddediyorum. Bunlar kutuplaşma olmasa yaşayamazlar...

YILMAZ ÖZDİL'DEN CEVAP GELDİ

Gazeteci Yılmaz Özdil ise sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptı ve Özel'in sözleriyle ilgili haberleri paylaşarak "Buket Aydın’ın lideri özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim. “Erken seçim istemiyor, Akp’nin toparlanmasına fırsat tanıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim. Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim." ifadelerini kullandı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi