Bianca Stella'nın kraliçesi oldu! Dönüşüm Çağı Başladı

Bianca Stella, Yasemin Sakallıoğlu ile bir işbirliği yapıp ilginç bir reklam filmine imza attı. “Dönüşüm Çağını Başladı” sloganıyla başlayan yeni reklam filminde, Sakallıoğlu kraliçe rolünde...

Yeni nesil dönüşüm boyası Bianca Stella'nın tanıtım yüzü, izleyenleri şovlarıyla kendine hayran bırakan Yasemin Sakallıoğlu oldu.

Yapılan iş birliğiyle ortaya çıkan reklam filmi dikkatleri üzerine çekiyor.

“Dönüşüm Çağını Başladı” sloganıyla başlayan yeni reklam filminde, Sakallıoğlu’nu dikkat çeken oyunculuğuyla kraliçe rolünde izleyicilerin karşısına çıkıyor. 

Enerjisi, ve yeni imajıyla film izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, Bianca Stella ürünleri ve kendi becerileriyle neler yapabileceklerini gösteriyor.

judo, tarafından yaratılan kampanya, Panda Films tarafından Kemixiz yönetmenliğiyle çekildi.

Bir günde çekilen film, üç haftalık post prodüksiyon ardından seyircinin karşısına çıktı.

Film sanatıyla, görseliyle, 700 adet boya kovasından oluşan tahtıyla kral ve kraliçelere layık bir görsel şölen sunuyor.

Advertorial

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi