Beyoğlu'nda polisi bıçaklayan saldırgandan kan donduran sözler...

İstanbul'un en işlek yerlerinden Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde bir saldırgan polisi boynundan bıçakladı. O saldırganın çektiği bir videodaki sözleri ortaya çıktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstiklal Caddesi'nde bir saldırgan polisi ensesinden bıçakladı.

Gözaltına alınan zanlının daha önce çektiği bir videoda, polislere meydan okuduğu ve "Teke tek kavga etmek isterim. Çantamı aradılar. Allah’tan bıçağıma, balime dokunmadılar" dediği öğrenildi. Saldırıya uğrayan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Saldırganın çektiği videoda şu sözleri dikkat çekti: "Nurtepe’de kimlik kontrolü yaptılar. Üstümü başımı aradılar, ‘Binalara giriyormuşsun’ diye iftira attılar. ‘Seni bir daha Beyoğlu’nda görmeyelim’ dediler. Kalabalık ve silahlıydılar, bir şey diyemedim. O polisi düelloya davet ediyorum. Teke tek kavga etmek isterim. Çantamı aradılar. Allah’tan bıçağıma, balime dokunmadılar."

TUTUKLANDI

Şüpheli O.I'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlı O.I, Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'nden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine götürüldü.

Savcılıkta ifadesi alınan şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

O. I. sevk edildiği mahkeme tarafından 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Marketten bu markaları alırken dikkat! Narin Güran cinayetinde en önemli bilgi Kar kapıya dayandı. Kışlıklarınızı çıkarın! Fethullah Gülen'i böyle kaçırdılar... Benfica, İsmail Yüksek transferinde ısrarcı 4 büyüklüğünde bir deprem oldu