Beşiktaş'ta artık bir dakika bile durmam dedi. Van Bronckhorst'a rest çekti, formayı artık giymeyecek

Eintracht Frankfurt karşısında bu sezon ilk kez forma giyen ve taraftarın büyük tepkisiyle karşılaşan Ersin Destanoğlu uzun süren Beşiktaş kariyerini sonlandırma kararı aldı. Hem istediği forma süresini bulamayan hem de taraftarın eleştirilerine artık dayanamayan Ersin Destanoğlu, Giovanni van Bronckhorst'un takımda kalmasına yönelik ısrarına rağmen siyah-beyazlı ekiple kariyerini sonlandırma kararı aldı.

Beşiktaş'ın 2020-2021 yılında kazandığı şampiyonlukta performansıyla başrolde yer alan ancak daha sonra kaleyi Mert Günok'a kaptıran Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon yalnızca bir maçta forma giyen ve UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt karşısında taraftarın büyük eleştirilerine maruz kalan Ersin Destanoğlu, Giovanni van Bronckhorst'un takımda kal ısrarına rağmen Beşiktaş'tan ayrılmayı net olarak kafasına koydu.

Mert Günok'un gerisinde kalan ve taraftarın Eintracht Frankfurt önünde ıslıkladığı Ersin Destanoğlu devre arasında kulübe gelecek tekliflere açık olduğunu belirtti.

2013 yılından bu yana Beşiktaş forması giyen Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı kulüple 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferi yaşadı.

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Narin Güran soruşturmasında kritik detay Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı Okan Buruk'un yeni hedefi Ahmed Kutucu 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı