Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst: Bu maçı tekrar izleyeceğim

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Antalyaspor galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı. Van Bronckhorst "Yediğimiz 2. gol çok basitti. Bu maçı tekrar izleyeceğim. Daha iyi yapmamız gerekenler var" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 2. hafta maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Van Bronckhorst'un açıklamaları şöyle:

"Beklediğimiz başlangıç değildi ama bunlar futbolda olan şeyler. Benim hoşuma giden şey, gösterdiğimiz reaksiyon oldu. Enerjimiz yüksekti. Çok fazla pozisyon bulduk. Gösterdiğimiz reaksiyondan dolayı mutluyum. Çok tempolu oynadık ve boşluklar bulduk. Bazen iç sahada bu bahsettiklerim daha da önemli oluyor.

Yediğimiz 2. gol çok basitti. Bu maçı tekrar izleyeceğim. Daha iyi yapmamız gerekenler var. Genel olarak oyundan dolayı mutluyum. Mutluyuz galibiyetten dolayı. Bu maçtan öğreneceğimiz şeyler tabii ki olacak."

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!