Beşiktaş hikayesi sona erdi, Van Bronckhorst seni kadroda düşünmüyorum dedi. Bavulunu toplamaya başladı

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer yapmak isteyen ancak elindeki yabancı sayısını da düşürmek zorunda olan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ilk olarak Jean Onana'yı gözden çıkardı. Özellikle Ajax maçında çok kötü bir performans sergileyen Jean Onana'yı kadroda düşünmeyen Giovanni van Bronckhorst yönetime oyuncunun elden çıkarılması hakkında rapor gönderdi. Jean Onana devre arası transfer döneminde kiralık ya da bonservisiyle Beşiktaş'a veda edecek.

Şu ana kadar yaptığı transferlerden büyük katkı alan ve devre arası transfer döneminde de kadroya yabancı bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta kontenjan açmak için gözden çıkarılan ilk isim Jean Onana oldu.

Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana beklentilerin altında kalan ve Giovanni van Bronckhorst döneminde de Hollandalı hocanın verdiği fırsatları iyi kullanamayan Jean Onana, siyah-beyazlı ekibe devre arasında veda edecek.

Son Ajax maçında da performansıyla sınıfta kalan Jean Onana hakkında yönetime rapor veren Giovanni van Bronckhorst oyuncunun derhal elden çıkarılmasını istedi. Beşiktaş yönetiminin de bu isteği kabul ettiği ve Jean Onana'yı kiralık ya da bonservisiyle takımdan göndermek istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Lens'ten transfer edilen ve 4 senelik anlaşma imzalanan Jean Onana, Beşiktaş formasıyla toplam 16 maçta süre aldı.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık Narin Güran cinayetinde yeni gelişmeler