Beşiktaş, Frankfurt'a direnemedi. UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci mağlubiyet

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş ikinci hafta maçında Alman ekibi Frankfurt'u konuk etti. Beşiktaş birçok pozisyondan yararlanamadığı mücadelede Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile Tüpraş Stadı'nda karşılaştı.

İlk maçında Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş ikinci maçında da Frankfurt'a 3-1'lik skorla boyun eğdi. Frankfurt'a galibiyeti getiren golleri Marmoush(P), Ebimbe ve Knauff kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü 90+3. dakikada Masuaku kaydetti. Beşiktaş'ta Ciro Immobile 26. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Beşiktaş bu sonucun ardından ikinci maçında da puanla tanışamadı. Frankfurt ise ilk galibiyetini alarak 4 puana yükseldi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında Lyon deplasmanına konuk olacak. Frankfurt ise sahasında Rigas Skola ile karşılaşacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

6' Beşiktaş çok etkili geldi. Ndour'un ceza sahası dışından yaptığı plase vuruşta Kaua topu parmaklarının ucuyla kornere gönderdi.

10' Immobile'nin yerde kaldığı pozisyonda hakem kırmızı kart incelemesi için VAR'a geldi. Öncesinde ofsayt olduğu gerekçesiyle nedeniyle hakem kartına başvurmadı.

19' Frankfurt gol perdesini açan taraf oldu. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Marmoush skoru 1-0'a getirdi.

22' Frankfurt farkı ikiye çıkardı. Ceza sahasında bomboş kalan Ebimbe müsait pozisyonda fileleri havalandırarak skoru 2-0 yaptı.

26' Beşiktaş penaltıdan yararlanamadı. Ciro Immobile'nin penaltısında Kaua penaltı vuruşunda kalesini gole kapadı.

37' Direkten döndü! Beşiktaş gole çok yaklaştı. Rafa Silva'nın sert şutunda Kaua'nın dokunduğu top üst direkte patladı ve oyun alanına geri döndü.

45' Muçi'nin pasında Immobile sağ ayağıyla gelişine kaleyi düşündü. Immobile'nin vuruşunda Kaua yine gole izin vermedi.

45' Frankfurt, Beşiktaş karşısında ilk yarıyı Marmoush ve Ebimbe'nin golleriyle 2-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

54' Frankfurt atağında Nkounkou sol kanattan ortasını yaptı. Bomboş durumdaki Marmoush'un istediği gibi dokunamadığı top auta gitti.

68' Kullanılan serbest vuruş sonrası çalışılmış organizasyonda Gedson Fernandes vuruşunu yaptı. Gedson Fernandes'in şutunda Gabriel Paulista'ya çarpan top auta çıktı.

82' Frankfurt farkı üçe çıkardı. Ceza sahasına giren Knauff ayağının dışıyla topu uzak direğe yolladı ve top ağlarla buluştu.

90+3' Masuaku sol kanattan yaptığı orta şut karışımı vuruşta kaleciyi mağlup etti ve maçın skorunu belirledi.

Altında Fırsatı Kaçıranların Beklediği Haber Geldi Sevenleri Üzülecek. Bu Dizilerin Fişi Çekiliyor Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme Galatasaray iki farklı üstünlüğünü koruyamadı Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor 6 yaşında ilişkiye girmeye başladık