Beşiktaş, Ciro Immobile ile her konuda anlaştı. İtalyan golcünün sözleşme detayları ortaya çıktı

Beşiktaş, Ciro Immobile ile yıllığı 6 milyon Euro'dan iki senelik anlaşma konusunda el sıkıştı. Öte yandan Immobile'nin bugün Lazio'da gerçekleştirilen rutin sağlık testlerine katılmadığı aktarıldı.

Transfer döneminin başında Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, santrfor mevkiine de İtalya'nın dünyaca ünlü golcüsü Ciro Immobile'yi transfer etmek istiyor.

Oyuncu ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Lazio'nun bonservis inadını kırmaya çalışıyor. Bugün Lazio'ya yeni bir teklif sunan siyah-beyazlılar kulüp başkanı Claudio Lotito'nun onay vermesi halinde sözleşme imzalamak için oyuncuyu Türkiye'ye çağıracak.

İtalyan basınına göre Immobile, Beşiktaş'a gelmek için çok ısrarcı ve bugün yapılan sağlık kontrolüne de katılmadı. Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti.

SÖZLEŞME DETAYI ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş'a gelebilmek için çok hevesli olan Ciro Immobile'nin, siyah-beyazlı ekipten kazanacağı maaş ortaya çıktı. Ciro Immobile, yıllığı 6 milyon Euro'dan iki senelik kontrata imza atacak.

Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Gizem Karaca’dan üzücü haber Beşiktaş deplasmanda iki puan bıraktı Çanakkale'de şiddetli deprem! İşte büyüklüğü...