Beşiktaş benim için bitti, ayrılmama hemen izin verin dedi. Van Bronckhorst bir saniye önünde durmadı

Bu sezon kadrosunda oldukça köklü değişiklikler yapan Beşiktaş'ta sakatlığını atlatmasına rağmen şu ana kadar hiçbir resmi süre alamayan Alex Oxlade-Chamberlain yönetime ayrılmak istediğini söyledi. Giovanni van Bronckhorst'un planları içerisinde yer almayan Alex Oxlade-Chamberlain'in ayrılmasına izin verildiği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi uygun bir teklif geldiği takdirde Alex Oxlade-Chamberlain'i devre arasında direkt olarak elden çıkaracak ya da sözleşmesini feshedecek.

Eyüpspor galibiyetiyle iyi gidişatını sürdüren Beşiktaş'ta, Alex Oxlade-Chamberlain yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi ve siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

Uzun süreli sakatlığını atlatmasına rağmen Giovanni van Bronckhorst tarafından şu ana kadar hiçbir resmi müsabakada forma giyemeyen Alex Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş'ı resmen kafasında bitirdi.

Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen ve Beşiktaş kariyeri istediği gibi gitmeyen Alex Oxlade-Chamberlain'in devre arasında uygun bir teklif gelirse satılacağı ya da sözleşmesinin karşılıklı fesih edileceği iddia edildi.

Giovanni van Bronckhorst'un da rotasyonda düşünmediği isimlerden birisi olan Alex Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş formasıyla çıktığı 30 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı. 31 yaşındaki İngiliz oyuncunun güncel piyasa değeri şu anda 4.2 milyon Euro'ya kadar geriledi.

Kademeli emeklilik geliyor Bronckhorst, Chamberlain hakkında kararını verdi Narin Güran cinayetinde HTS raporu ortaya çıktı Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Adana Demirspor, Volkan Demirel'e teklif götürdü Gram altın için 4500 TL tahmini!