Belçika, Slovakya karşısında şoka uğradı! Halil Umut Meler kararlarıyla Belçikalı oyuncuları çıldırttı

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E Grubu'nda Belçika ile Slovakya, Frankfurt Arena'da karşı karşıya geldi. Slovakya mücadeleden 1-0 galip ayrılarak büyük bir sürprize imza atarken, Halil Umut Meler'in kararları Belçika cephesinin büyük tepkisini çekti.

EURO 2024'ün heyecanı tüm hızıyla devam ederken E Grubu'nun favorisi Belçika, Slovakya ile karşı karşıya geldi.

Slovakya, güçlü rakibi Belçika'yı henüz 7. dakikada Schranz'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek turnuvanın şu ana kadarki en büyük sürprizini gerçekleştirdi ve EURO 2024'e galibiyetle başladı.

EURO 2024'e puansız başlayan Belçika ikinci maçında Romanya ile 22 Haziran tarihinde karşılaşacak. Slovakya ise 21 Haziran'da Ukrayna ile kozlarını paylaşacak.

HALİL UMUT MELER'İN KARARLARI, BELÇİKALI YILDIZLARI ÇILDIRTTI

Maçın FIFA kokartlı hakemi Halil Umut Meler verdiği kararlarla Belçika cephesinin büyük tepkisini çekti. Romelu Lukaku'nun attığı iki golü VAR'dan iptal eden Halil Umut Meler, ikili mücadelelerde de çaldığı düdüklerle taraftarın ıslıklarına maruz kaldı.

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu