Başkanla konuştu, defteri kapattı. Beşiktaşlı yıldızın aldığı karar soğuk duş etkisi yarattı

Beşiktaş'ın önemli isimlerinden birisi olan Al-Musrati, Libya Milli Takımı'na veda ettiğini çok sert sözlerle açıkladı. Al-Musrati, milli takımda yaşanan düzensizlik ve profesyonel olmayan çalışma koşullarını gerekçe göstererek artık forma giymeyeceğini söyledi.

Beşiktaş'ın Libyalı yıldızı Al-Musrati, ülkesinin milli takımına veda ettiğini sert ifadelerle açıkladı.

Ülkesindeki Al-Ahrar televizyon kanalına konuşan tecrübeli futbolcu, uluslararası futboldan emeklilik kararı aldığını duyurdu ve milli takımın içinde bulunduğu koşulları eleştirdi. Al-Musrati, Federasyon başkanı Abdel Hakim Al-Shalmani ile görüşmesine rağmen hiçbir şeyin değişmediğini vurguladı.

Al Musrati'nin açıklamalarından dikkat çeken satır başları şu şekilde:

"Uluslararası futboldan emekli olmaya karar verdim. Bu benim kontrolüm dışında, çünkü koşullar hiç de uygun değil, ülkeme ve halkıma bir şeyler vermek istedim ama olmadı."

''Her kampta yeni yüzler bizi şaşırtıyor, bazen uçakta bize 20 arkadaş eşlik ediyor ve bunların dörtte üçünü tanımıyoruz ve takımdaki rollerinin ne olduğunu bilmiyoruz. Örneğin 2019 Afrika Kupası elemelerindeki Nijerya maçında olanları hatırlıyorum. O gün özel bir uçakla seyahat etmiştik ve otele vardığımızda koşulların rahatsız olduğunu görünce şok olmuştuk. Çünkü kaldığımız yerde inşaat ve bakım çalışmaları yapılıyordu.''

''Antrenmanı bitirdiğimizde makinelerin sesi yüzünden uyuyamadık, önümüzde önemli bir maç varken gürültü uyumamızı engelledi. Yetkililer bizim için en iyi koşulları araştırmak ve sağlamak için bir elçi gönderemedi.''

''Özellikle profesyoneller olarak bunu kulüplerimizle yaşamadığımız için rahatsız olduk ve takımın kulüpten daha iyi olması gerekiyor ve yöneticiler İngilizce bile konuşmuyor. Bu yüzden biz oyuncular idari prosedürler için havaalanında çeviri yapmak zorunda kalıyoruz. Bu takımda kaos var."

Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Sosyal medyada gündem olan bina: Yıkılmadı Fenerbahçe, Mert Kömür'ü transfer etmek istiyor Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Ürünlerinde Domuz Eti Çıkan Köfteci Yusuf Mu?