Bartın ve Zonguldak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi

Bartın ve Zonguldak'ta devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle valilik, eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Kaynak: A.A

Bartın ve Zonguldak'ta devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü de eğitime ara verildiğini açıklandı. Bartın Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle 2 Ekim 2024 Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL

Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Zonguldak il genelinde, oluşmuş hava şartlarının devam etmesi nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi. Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından yapılan duyuruda ayrıca, belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı 6,1 büyüklüğünde deprem! İşte merkez üssü Okan Buruk, Hakim Ziyech'i tamemen gözden çıkardı 3.1 büyüklüğünde bir deprem oldu İdil Bilgen'in nerede olduğu ortaya çıktı Diploma Ortaya Çıktı Ekrem İmamoğlu Paylaştı