Balayında çatır çutur seks yapanlar dikkat: Aşırı seks bu hastalığın oluşmasına neden oluyor. Balayı sistiti nedir?

Balayında seksi fazla kaçıranları yakından ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Aşırı seks dolayısıyla bu problemler başınıza gelebilir. Aman dikkat!

Balayı sistiti genellikle evli kadınlarda görülen bir çeşit enfeksiyon hastalığı olurken balayı sistiti bilhassa 20'li yaşlardaki kadınlarda görülebilmektedir.

Cinsel birleşme esnasında derideki mikroorganizmaların idrar yollarına geçmesiyle enfeksiyon tablosu ortaya çıkmaktadır. İşte balayı sistitine karşı bilinmeyen o detaylar...

BALAYI SİSTİTİ NEDİR?

Doktorlar tarafından balayı sistiti olarak görülen bu rahatsızlık, çok sık cinsel ilişkiye girilmesi dolayısıyla meydana gelebilmektedir. İdrar yolu enfeksiyonları gibi ağrıya ve yanmaya sebep olan balayı sistiti çok sık seks yapan kadınlara görülmektedir.

SİSTİT GEÇİRENLER BOL BOL SU TÜKETMELİ

Sistitin belli başlı belirtileri bulunmaktadır. Bu belirtilerin başında sık sık az miktarda idrara çıkma, idrar yaparken yanma, köpüklü idrar, idrarda kötü koku, kasık ağrısı ve bazı hastalarda kanlı idrar görülebilmektedir.

Ateş şikayeti pek fazla görülmemektedir. Sık sık sistit geçiren kişilerin bol su tüketmesi gerektiği önerilirken sistit geçiren kişilerin cinsel ilişki sonrasında hemen idrara çıkması gerektiği de söylenmektedir. 

Aynı zamanda üretraya bağırsak bakterilerini bulaştırmamak adına önde arkaya doğru temizleme işlemini gerçekleştirmeyi de göz ardı etmemek gerekir.

İdrar yolunda irritasyon yapabilecek, kokulu sabun yahut pudra gibi ürünlerin kullanımından kaçınılması gerekir. 

İdrar yolunda meydana gelen herhangi bir ağrı, yanma gibi durumlarda uzman bir hekime başvurarak süreci sağlıklı şekilde kontrol altına almayı deneyebilirsiniz.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!