Bakan Yerlikaya duyurdu: 6 organize suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya, 6 organize suç örgütünün 'Kuyu-34' ve 'Kuyu-35' operasyonlarıyla çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda suç örgütü üyesi 91 kişi tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini, 91 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

İşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı...

6 ayrı organize suç örgütü çökertildi, 91 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta Muhammed Kaya,
Mersin’de Hasan Sağsız,
Denizli’de Niyazi Dönmez,
Antalya’da Mustafa Akel,
Gaziantep’te Ümit Öge ve
İstanbul’da Turgut Yalçın’ın elebaşlığını yaptığı 6 ayrı organize suç örgütü jandarma tarafından planlı ve projeli olarak yapılan “Kuyu-34” ve “Kuyu-35” operasyonlarında çökertildi.

Operasyonlar sonucu; organize suç örgütü üyesi 115 şüpheliden; 91’i tutuklandı. 24’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.

Macaristan deplasmanına büyük avantajla gidiyoruz Mart bitmeden emekliye müjde Yapı Kredi'den geldi Alişan yıllar sonra itiraf etti! Milyonlarca emekliye 24 bin TL müjdesi Beyazlar içinde kuğu gibi süzüldü! Valilik açıkladı! Okullar tatil