Bahçeli'den DEM Partililerle tokalaşma açıklaması: Yeni bir döneme giriyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama yılının açılışında DEM Parti yöneticileriyle tokalaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bu jestin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti.

Kaynak: ANKA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama yılı açılışı kapsamında düzenlenen resepsiyona katıldı. Bahçeli, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  

Bahçeli, yeni yasama yılının açılışında DEM Parti yöneticileriyle tokalaşmasına ilişkin soruya, "Yeni bir döneme giriyoruz, dünyada barışı isterken kendi ülkemizde barışı sağlamamız lazım" yanıtını verdi.

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" sözlerine ilişkin ise, "Sayın Cumhurbaşkanımız muhtemel gelişmeler üzerinde kararlı bir şekilde duruyor. Türk milletini de bu manada uyarıyor" dedi.

Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı 6,1 büyüklüğünde deprem! İşte merkez üssü Vatandaşlar Dikkat Bu Gıdalardan Uzak Durun Okan Buruk, Hakim Ziyech'i tamemen gözden çıkardı 3.1 büyüklüğünde bir deprem oldu Narin Güran cinayetinde kritik gelişme