Bahar Şahin'den İBB'ye fatura isyanı: Ödeyemem

Ünlü oyuncu Bahar Şahin evine gelen su faturasını görünce İBB iştiraklerinden İSKİ'ye isyan etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini canlandırarak büyük bir kitle tarafından tanınan oyuncu Bahar Şahin son paylaşımıyla gündem oldu. Şahin evine gelen 5 bin 645 TL'lik su faturasına isyan etti. X'te gördüğü "Su parası geçen aya göre nasıl 4 kat fazla gelir?" paylaşımının ardından faturasına bakan Bahar Şahin, 5 bin 645'lik borcu görünce neye uğradığını şaşırdı.

Instagram hesabından faturasını paylaşan oyuncu "Hâlâ şoktayım neden böyle oldu şimdi?" diyerek İski Genel Müdürlüğü'nü etiketledi.

"BEN BU PARAYI ÖDEYEMEM"

Daha sonra bir video yayınlayan oyuncu "Ben su faturamın neden bu kadar çok geldiğini anlamadım. Birileri benim suyuma kaçak bağlandıysa gelsin konuşalım çünkü ben bu parayı ödeyemem" dedi.

"GÖZYAŞLARIM DA FATURAYA DAHİL"

Genç oyuncu daha sonra, “Özür dilerim İSKİ, şimdi anladım. Gözyaşlarım da faturaya dahil” diyerek isyanını ironi ile birleştirdi ve fona da Azer Bülbül şarkısı koydu.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!