Azerbaycanlı yıldız Aziza Mustafa Zadeh, yetenekli oğlu ve sevimli bir kedi aynı sahneyi paylaştı

"Cazın prensesi" olarak anılan Azerbaycanlı piyanist, besteci ve şarkıcı Aziza Mustafa Zadeh, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Konserin bir bölümünde sanatçı, oğlu Ramız Han'ı da sahneye davet etti. Bu sırada sahneye sanatçının oğlunun sahne öncesi beslediğini söylediği sevimli bir kedi de eşlik etti. Sahnede meydana gelen teknik aksaklıkları "hayat düz bir çizgide devam etmiyor, böyle şeyler olur" diyerek mütevaziliği ile de göz doldurdu

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Azerbaycanlı piyanist, besteci ve şarkıcı Aziza Mustafa Zadeh, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu.

Konserde piyano performansının yanı sıra caz stilinde Azeri şarkılar da seslendiren Zadeh, hayranlarından büyük destek gördü.

"Cazın prensesi" olarak anılan Azerbaycanlı piyanist, besteci ve şarkıcı Aziza Mustafa Zadeh, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu.

Sanatçı, Musicarium ve Y Kültür Sanat organizasyonuyla düzenlenen konserde, piyano performansının yanı sıra caz stilinde Azeri şarkılar da seslendirdi.

Zadeh, konsere özel repertuvar hazırladığını ve konuşmaktansa çalmayı tercih ettiğini söyledi.

Uzak Doğu halk müziğini caz ile harmanlayarak, klasik Batı müziği tarzında yorumlayan sanatçıya konserde basta Ralf Cetto, vurmalılarda Simon Zimbardo eşlik etti.

Konserin bir bölümünde sanatçı, oğlu Ramız Han'ı da sahneye davet etti. Annesinin sevilen bestelerini icra eden Ramız Han'ın performansı izleyicilerden beğeni aldı.

Sanatçının hayranları yoğun yağışa rağmen konseri terk etmeyerek, Zadeh'e alkışlarıyla eşlik etti.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu