Aykut Kocaman ait olduğu, çok sevdiği yere geri döndü. Yıllar sonra göreve başlamak için can atıyor

Uzun zamandır takım çalıştırmayan Aykut Kocaman futbolculuk kariyerine başladığı Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor'dan teklif aldı. Trendyol Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen ve bu doğrultuda iddialı transferler yapan Sakaryaspor, Aykut Kocaman'a teklif götürdü. Aykut Kocaman'ın, Sakaryaspor'un teklifini değerlendireceği öğrenildi.

2021 yılında Başakşehir'deki görevinden ayrıldıktan inzivaya çekilen ve sıradaki durağının hangi takım olacağı merakla beklenen Aykut Kocaman'a, Sakaryaspor'dan teklif geldi.

Geride bıraktığımız sezonda Trendyol Süper Lig'e çıkma aşamasında play-off'larda elenen ve büyük hayal kırıklığı yaşanan Sakaryaspor'da hedef yine Süper Lig olurken yönetim Aykut Kocaman'a götürdü.

Mevcut teknik direktör Suat Kaya ile yollarını ayıran ve yeni teknik direktör için arayışa geçen Sakaryaspor, Aykut Kocaman ile dirsek temasına geçti ve deneyimli teknik adam teklifi değerlendireceğini iletti.

Futbolculuk kariyerine Sakaryaspor'da başlayan ve taraftarın oldukça sevdiği bir isim olan Aykut Kocaman son olarak Konyaspor'dan gelen teklifi reddetmişti. Aykut Kocaman teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşarken; başarılı teknik adam Konyaspor ile de Türkiye Kupası zaferini tatmıştı.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu