Apple kullanıcılarını ilgilendiren haber. iOS 18 güncellemesini yayınladı: Yapay zeka özellikleri sınırlı olarak sunuluyor

Apple, beklenildiği üzere saat 20:00 itibarıyla iOS 18 güncellemesini tüm kullanıcılar için yayınladı. Güncellemeyle birlikte, sınırlı da olsa yapay zeka özellikleri iPhone modellerine entegre edilmeye başlandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Apple  iOS 18 güncellemesini kullanıcılara sundu. Güncelleme iPhone XR'dan itibaren iPhone 15 serisine kadar olan modellere yüklenebilecek.

NASIL YÜKLENİR?

Telefonunuzun Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmına gidin
Güncellemenin görünmesi biraz zaman alır. Biraz bekleyin.
Güncelleme ekranda aktif olduğunda Şimdi Yükle'ye basın ve talimatları izleyin
Bu ekranda farklı bir sürüm görünüyorsa ekranın altındaki iOS 18’e yükselt seçeneğine tıklayarak ilerleyin.

iOS 18, uygulama simgelerini yeniden renklendirmeniz için Koyu ve Renkli seçenekleriyle özelleştirme sunuyor.

Ayrıca uygulama simgelerini altlarında metin etiketleri olmadan daha büyük görünecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

YENİ DENETİM MERKEZİ 

iOS 18’de Denetim Merkezi yeniden tasarlandı. Ana Ekran gibi, artık daha özelleştirilebilir ve birden fazla sayfada kontrolleri yeniden düzenlemenize ve boyutlandırmanıza olanak tanıyor.

SAFARİ ÖZELLİKLERİ

Safari'ye entegre edilen yeni "Dikkat Dağıtıcı Öğeleri Gizle" seçeneği, haber bülteni kayıt formları ve çerez izinleri gibi bazı web sitesi öğelerini gizlemek için kullanılabiliyor. Apple, özelliğin bir reklam engelleyici olarak tasarlanmadığını söylüyor. Bir reklamı gizlediğinizde reklamın içeriği yenilenirse tekrar görünür hale geliyor.

Apple, iOS 18 güncellemesini iPhone XS ve daha yeni iPhone’lara verecek. Apple Intelligence özelliklerini getiren iOS 18.1 ise iPhone 15 Pro ve sonraki modellere gelecek.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!