AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı 2024? AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavı, 17 Ağustos 2024 tarihinde düzenlendi. Sınava giren adaylar, "AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı 2024?" sorusuna yanıt arıyor. Bir yandan da 2024-2025 eğitim öğretim yılı AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri sürüyor. İşte, AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulama ekranı...

1 Temmuz 2024 tarihinde başlayan AÖF yaz okulu dersleri, 17 Ağustos'ta sona erdi ve aynı gün sınav düzenlendi. AÖF yaz okulu sınav sonuçları için aof.anadolu.edu.tr adresinde sorgulamalar başladı. 17 Ağustos 2024 Cumartesi düzenlenen AÖF yaz okulu sınav sonuçları için nefesler tutuldu. Öte yandan 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. Peki, AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı 2024? AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulama ekranı...

AÖF (AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ) YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2024?

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) yaz okulu sınavı 17 Ağustos 2024 tarihinde düzenlendi. Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2022-2023 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı ise 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılmış, sonuçlar da 31 Ağustos'ta ilan edilmişti.

2024 AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''2023-2024 Yaz Okulu Sınav sonuçlarınıza https://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.'' denildi.

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI

2024 AÖF yaz okulu sınav sonuçları, Anadolum eKampüs sistemine yüklenecek ve erişime açılacak. AÖF Yaz okulu sınav sonuçlarına ve puan durumuna https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrenizi girerek ulaşabilirsiniz.

Sonuç sayfasında adayların sınavdan elde ettikleri puanlar yer alacak.
Sınav sonuçlarını öğrenmek için eKampüs sistemi ya da Anadolu Mobil uygulamasından düzenli olarak kontrol etmeniz öneriliyor.

AÖF YAZ OKULU SINAVI NASIL DEĞERLENDİRİLİYOR?

Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu sınavı, 100 tam puan üzerinden değerlendirilir. Yaz okulu sınav sonuçlarının yıl sonu ortalamaya etkisi %100'dür. Örneğin adaylar yaz okulunda sorumlu olduğu herhangi bir dersten sınav notu olarak 70 aldığında, yıl sonu başarı puanı da 70 olacak.

AÖF sınav değerlendirmesi yapılırken 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan karara göre Açıköğretim Fakültesi'nde ders geçme notu alt sınırı 35 olacak.

Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Fenerbahçe Beko-Maccabi maçıyla ilgili flaş karar Bu besinler tansiyon hapı kadar etkiliymiş