Antalya Havalimanı'nda uçuşlar kısa süreliğine durduruldu. Toz fırtınası bitti. Uçuşlar normale döndü

Antalya'da etkili olan şiddetli rüzgar ve olumsuz hava şartları nedeniyle Antalya Havalimanı'nda uçuşlar kısa süreliğine durduruldu. Toz fırtınasının dinmesinin ardından havalimanı uçuş trafiği yeniden normale döndü.

Kaynak: DHA

Sıcaktan bunalan Antalya’da fırtına etkili oldu. Bir anda bastıran şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle kent merkezinde su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar yaşandı.

Fırtına nedeniyle oluşan toz bulutu, Antalya Havalimanı’nda uçuş trafiğinin bir süre durmasına neden oldu. Yaklaşık 1 saat süren fırtına sonrası yeniden etkisini hissettiren sıcak hava nedeniyle yerli ve yabancı turistler denize girmeye başladı.

Antalya Havalimanı’nda şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle devam eden genişletme çalışmaları kapsamındaki inşaat sahasından yaklaşık 5 dakika süren toz fırtınası yaşandı.

İnşaat sahasından fırtına sebepli kalkan toz bulutları sebebiyle havalimanındaki uçakların iniş ve kalkışları da kısa süreliğine durduruldu.

Toz fırtınasının dinmesinin ardından havalimanı uçuş trafiği yeniden normale döndü.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Asgari Ücrete Rekor Zam: 40 bin 436 Lira Oldu