Amberin Zaman'dan Bomba Abdullah Öcalan İddiası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partililer ile tokalaşması ve ardından bununla ilgili açıklamalarda bulunması sonrasında "Yeni bir çözüm süreci mi başlıyor?" tartışması başlarken gazeteci Amberin Zaman'dan dikkat çeken bir iddia geldi. İmralı'da cezasını çeken terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın terör örgütü PKK yöneticileriyle görüştü iddiası gündem oldu.

TBMM'nin yeni yasama döneminin açılışında çok ilginç görüntüler oluşmuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de DEM Partilerin bulunduğu bölüme gidip tokalaşmış ve sohbet etmişti.

Bahçeli daha sonra yaptığı açıklamada "DEM sıralarına giderek elimi uzattım. Doğaçlama olmayan bu durum milli birlik mesajıdır. Uzattığım el, gelin Türkiye partisi olun, gelin teröre cephe alın temenni ve teklifidir. Biz durduk yere el vermeyiz" demişti.

Bahçeli başka bir açıklamasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'te konuşmasını hatırlatıp "Cumhur İttifakı'nın ve Türk milletinin Cumhurbaşkanı olarak görev yürüten şahsın çağrısına göre adım atmak bir görevdir" diye konuşmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu konuyla ilgili olumlu mesajlar gelmiş, DEM Parti'den de "Biz zaten Türkiye partisiyiz" çıkışı gelmişti.

YENİ BİR ÇÖZÜM SÜRECİ Mİ?

Bahçeli'nin DEM Partililer ile ilgili bu açıklamaları 'yeni bir çözüm sürece mi başlıyor?" tartışmasını beraberinde getirirken gazeteci Amberin Zaman'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Gazeteci Amberin Zaman Al-Monitor’de yayımlanan haberinde terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın Kandil’deki PKK yöneticileriyle görüşmesine izin verildiğini iddia etti.

Zaman’a konuşan kaynaklar, Öcalan’ın PKK'lılara “silahları bırakmayı müzakere etmenin zamanı geldi” dediğini aktardı. Al Monitor'e konuşan kaynaklar “Yeni bir barış sürecinin başladığını söyleyebiliriz” dediğini aktardı.

Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Fenerbahçe Beko-Maccabi maçıyla ilgili flaş karar Bu besinler tansiyon hapı kadar etkiliymiş