Altına Hücum İslam Memiş Açıkladı Gram Altın İçin Rakam Verdi. Altın Almak İsteyen, Düğün Yapacak Olanlar Dikkat

Ortadoğu'da savaş rüzgarları esiyor. Son gelişmeler sonrasında dolar ve altında hareketlilik var. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altınla ilgili çok çarpıcı rakamlar verdi altın almak ya da düğün yapmak isteyenlere seslenerek yıl sonu için rakam verdi.

Ortadoğu yeniden ateş çemberi...

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırısı ve İran'daki Haniye suikastı piyasaları karıştırdı. Altın ve döviz fiyatları coştu...

Peki bundan sonra ne olacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaların nabzını tuttu ve altınla ilgili dikkat çeken yorumda bulundu.

Ttv100 yayınında Kıvılcım Harika Ertunç'a konuk olan İslam Memiş, altın almak isteyenler ve düğün yapacak olanlara gram altının fiyatını hatırlattı ve yıl sonu rakamını verdi.

Memiş, "Gram altın bu yılın son aylarında, 3 bin – 3 bin 500 TL aralığında kapatabilir öngörüm var. Gram altında 3 bin - 3 bin 500 lira aralığı beklentimiz hala devam etmekte. Altın borcu olanlar, düğün yapacaklar, altın yatırımı için fırsat kollayanlar şunu unutmasın. Haziran ayında 2 bin 420 lira seviyesinde olan gram altın Temmuz ayını 2 bin 620 lira seviyesinden tamamlıyor. Bir ayda 200 liralık bir değer artışından bahsediyoruz." dedi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Asgari Ücrete Rekor Zam: 40 bin 436 Lira Oldu