Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe formasını giydi. Sözleşmedeki maddeler oldukça dikkat çekti

Fenerbahçe transferi için uzun çaba gösterdiği Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Al-Ahli ile yapılan pazarlıklar sonucunda kadroya katılan Allan Saint-Maximin için KAP açıklaması gelirken, sözleşme detayları oldukça dikkat çekti.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve bomba isimleri üst üste açıklayan Fenerbahçe peşinde olduğu Allan Saint-Maximin'e de formayı giydirdi.

Al-Ahli ile yapılan uzun pazarlıklar sonucunda Fenerbahçe formasını bir yıllığına kiralık olarak giyecek Allan Saint-Maximin'in transferi KAP'a bildirilirken yıldız oyuncunun sözleşme detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin için Al-Ahli kulübüne 4 eşit taksit halinde 8 milyon Euro ödeyecek. Allan Saint-Maximin'in maaşı ise Al-Ahli tarafından karşılanacak.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini resmi X hesabından şu cümlelerle açıkladı:

''Fenerbahçe’mize hoş geldin Allan Saint-Maximin!

Kulübümüz, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’in 1 yıllığına kiralık transferi için kendisi ve kulübü Al-Ahli ile anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki futbolcu, 2024-25 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyecek. Allan Saint-Maximin’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Fenerbahçemiz ile nice şampiyonluklar diliyoruz.''

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır