Ali Koç'u çok büyük sıkıntı sardı. Jose Mourinho'nun tazminatı cep yakacak cinsten

Samsunspor karşısında alınan beraberliğin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı. Ali Koç, Jose Mourinho ile yollarını ayırmak isterse Portekizli teknik adama tam 30 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Yeniden başkan seçildikten sonra takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Ali Koç şimdiden kara kara düşünmeye başladı.

9. hafta sonunda bir maç eksiğiyle Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de eleştiriler Jose Mourinho'ya çevrildi. Şu ana kadar Jose Mourinho'nun takıma oynattığı oyundan memnun olmayan sarı-lacivertli taraftarlar bir an önce Portekizli teknik adamla yolların ayrılmasını istedi.

TAZMİNAT BEDELİ 30 MİLYON EURO

Yollarını ayırdığı takımlardan çok büyük tazminat elde eden Jose Mourinho'nun olası bir yol ayrımında Fenerbahçe'den de alacağı tazminat bedeli de belli oldu.

Jose Mourinho, Fenerbahçe'den ayrılması halinde 30 milyon Euro kazanacak. Birçok taraftar ise Jose Mourinho'nun yerine takımın başına yeniden İsmail Kartal'ın geçmesini istiyor.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid Borussia Dortmund CANLI İZLE Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı