Ali Koç ani karar aldı, başkanlığı bırakıyorum dedi. Yerine gelecek isim herkesi şaşırtacak

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığını iki dönemdir yürüten Ali Koç yeni seçimde başkan olmayacağını kesin bir dille açıkladı. Ali Koç'un bu açıklamasının ardından yeni başkanın kim olacağı merak edilirken, Eyüpspor'un başkanı Murat Özkaya başkanlığa aday olacağını söyledi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanının belirlenmesi için yapılan toplantı sona erdi ve mevcut başkan Ali Koç yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.

Dursun Özbek ve Hasan Arat'ın da katıldığı uzun süren toplantının ardından görüşlerini dile getiren Ali Koç, ''Benim ikinci dönemim. Bence Kulüpler Birliği Vakfı'nda artık taze bir kana ihtiyaç var. O yüzden gelecek hafta yeni başkanımızı açıklayacağız'' dedi.

MURAT ÖZKAYA'DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Süper Lig'in yeni ekiplerinden biri olan Eyüpspor'da Başkan Murat Özkaya'nın açıklaması herkesin dikkatini çekti. Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına girişi sırasında basın mensuplarıyla selamlaşan Özkaya, "Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday olacak mısınız?" sorusuna "Tabii ki..." yanıtını verdi.

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın sezon içinde Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamalar oldukça konuşulmuştu. Murat Özkaya'nın ayrıca sarı-kırmızılı ekipte üyeliği de bulunuyor.

Parlak ışık kümesinin sırrı çözüldü Sevgi Katkıcı Metin Akpınar'ın kızı çıktı Hatay'da 'insan yüzlü örümcek' bulundu Düğüne saatler kala kaza yaptılar; damat yaralı Nike reklam filmi Türkiye'de tartışma yaratacak Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım tatilde