AK Partili Ensarioğlu'ndan 'siyaseti bırakma' kararı aldı iddiasına açıklama

Narin Güran cinayeti sözleri ile gündem olan AK Partili Galip Ensarioğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Ensarioğlu, siyaseti bırakmak için sinyal verdi. Ancak Ensarioğlu daha sonra X'te yaptığı açıklama ile böyle bir düşüncesinin kesinlikle olmadığını söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır Bağlar'da kaybolduktan 19 gün sonra derede çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin "Aile dostlarımız" sözleri tepki çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.

"BİR SÜRÜ BAŞIBOŞ YARGISIZ İNFAZ YAPTILAR"

Ensarioğlu, “Sözlerimi özellikler yurt dışı kaynaklı PKK unsurları ve sosyal medyada dolaşan bir sürü başıboş insan çarpıttı, yargısız infaz yaptılar” dedi.

Ensarioğlu, “Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım” ifadelerini kullandı.

"SİYASETİ BIRAKMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM KESİNLİKLE YOKTUR"

Ensarioğlu ise iddiaları yalanladı. Şunları söyledi:

Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım. Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz. Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor. Tüm bu süreçte destek ve anlayış gösteren herkese teşekkür ederim. Saygılarımla.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Montella, Atakan Karazor'u milli takıma davet etti