A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella: Bu ülkenin hocası olmaktan mutluluk duyuyorum

Macaristan'ı play-off turunda eleyen A Milli Takım, tarihinde ilk kez Uluslar A Ligi'ne yükseldi. Teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

UEFA Uluslar Ligi A/B play-off rövanş maçında Türkiye deplasmanda Macaristan'ı 3-0 yendi. Ay-yıldızlıların gollerini Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Abdülkerim Bardakcı attı. Milli takım tarihinde ilk kez Uluslar A Ligi'ne yükseldi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Gerçekten gurur duyuyorum futbolcularımızla. Maçın başından sonuna kadar herkes sonuna kadar mücadele verdi. 3 senedir burada kaybetmeyen bir Macaristan vardı, bunu bozduk. Ramazan Bayramı'nı erkenden kutluyorum. Bu galibiyeti malzeme sorumlumuz Cengiz Bey'e armağan ediyoruz, kısa süre önce yakınını kaybetti. Geldiğimden beri bu bir hedefti. A Ligi'ne gelmek hepimiz için gurur verici. Bu hedefi tutturmak mutluluk verici. Bu ülkenin hocası olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu mutluluğu hep birlikte kutlamamız gerekiyor. Bir dahaki kampta özel davet olduğu için Amerika'ya gideceğiz. Şimdiki zamanı düşünürüm ama geleceği de düşünürüm. Geldiğimden beri 7 yeni isim bu formayı giydi. Semih, Deniz, Can, Emirhan... 15 yıldır hocalık yaptığım için eleştirilerden çok etkilenmiyorum. Futbol dünyasındaki dinamikleri bildiğim için çok etkilenmiyorum."

Çay bahçesinde süs havuzu faciası Cinayetin nedeni ortaya çıktı Manisa’da cinayet: Kuzenini tabancayla öldürdü Ayşecik’in son halini gören tanıyamıyor Türkiye İçin Büyük Tehlike Böyle Görüntülendi Askere gitmişti: Günler sonra ilk fotoğraf