90 dakika forma giyemeden Galatasaray'a veda etti. Okan Buruk ile bağları tamamen koptu

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerden birisi olan Hakim Ziyech ile yollar devre arasında ayrılacak. Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Hakim Ziyech'in de kariyerine Galatasaray'da devam etmek istemediği öğrenilirken Faslı oyuncunun menajerinin MLS ekipleriyle görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Sezon başında Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı formaya veda etmeye hazırlanıyor.

Milli takımda geçirdiği sakatlığı atlatamayan ve bu sezon hiçbir resmi maçta 90 dakika forma giyemeyen Hakim Ziyech'in, Okan Buruk ile arasındaki bağların tamamen kopmasının ardından Galatasaray'dan ayrılması kesinleşti. Katar'dan gelen teklifleri elinin tersiyle reddettikten sonra menajerine haber yollayan Hakim Ziyech'in kariyerine MLS'te devam etmek istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon özellikle son haftalardaki performansıyla bazı maçları adeta tek başına alan Hakim Ziyech'in Ocak ayında MLS Ligi takımlarından biriyle sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu sezon 4 maçta 237 dakika sahada kalan Hakim Ziyech gol veya asist katkısı da üretemedi.

Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Mario Branco, Ansu Fati'yi Fenerbahçe'ye getirecek Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı Okan Buruk, Hakim Ziyech'i kadrodan sildi Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller...