80 milyon Euro'luk isim Fenerbahçe'ye bedavaya geldi. Branco devreye girince transfer tek görüşmede bitti

Devre arası transfer döneminde takımı güçlendirmenin yollarını ayıran Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, Jose Mourinho'nun önerisiyle Barcelona forması giyen Ansu Fati'yi transfer listesine aldı. Barcelona'da forma şansı bulamayan Ansu Fati için kolları şimdiden sıvayan Mario Branco kiralama teklifini Katalan ekibine sunacak. Ansu Fati'nin de Jose Mourinho'dan dolayı Fenerbahçe'de forma giymeye yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri dahil etmeye kararlı olan Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, Jose Mourinho'nun Ansu Fati önerisiyle harekete geçti.

Futbol dünyasına çok hızlı adım atan ve yetenekleriyle Lionel Messi'nin varisi olarak kabul edilen Ansu Fati, Barcelona'da istediği forma şansını yakalayamayınca Katalan ekibinden ayrılma kararı aldı. Bu gelişmenin üzerine Mario Branco hemen harekete geçti ve şimdiden Ansu Fati ile temas kurdu.

Barcelona'dan kesin olarak ayrılma kararı alan ve kariyerine daha fazla forma giyebileceği bir takımda devam etmek isteyen Ansu Fati için Barcelona'ya kiralama teklifinde bulunacak olan Mario Branco'nun yıldız ismi şimdiden ikna ettiği de iddia edildi.

2021 yılında piyasa değeri 80 milyon Euro'ya kadar ulaşan Ansu Fati bu sezon Barcelona formasıyla 3 maçta yalnızca 51 dakika süre aldı. Ansu Fati ayrıca geride bıraktığımız sezonu Brighton'da kiralık olarak geçirdi.

Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Mario Branco, Ansu Fati'yi Fenerbahçe'ye getirecek Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı Okan Buruk, Hakim Ziyech'i kadrodan sildi Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller...