6,0 büyüklüğünde deprem. İşte merkez üssü

Türkiye ile Gürcistan arasında 7 dakika ara ile büyük deprem yaşandı. Depremin Türkiye'deki merkez üssü Ardahan oldu. Bu depremden bir saat önce de 6 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Türkiye-Gürcistan sınırında 7 dakika ara ile 2 deprem olduğunu açıkladı.

BİRİ 4.5 DİĞERİ 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE 2 DEPREM MEYDANA GELDİ

Depremin merkez üssü Gürcistan'da Oni, Racha-Lechkhumi-Kvemo Svaneti olurken Türkiye'de Ardahan Posof olarak açıklandı. İlk deprem saat 18:42'de 4.5 büyüklüğünde gerçekleşti. İkinci depremin merkez üssü de aynı oldu. Büyüklüğü ise 4.1 olarak açıklandı. Bu deprem 18:49'da yaşandı.

PERU MERKEZLİ 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bu depremlerden yaklaşık bir saat önce de 6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

Bu depremin merkez üssü Peru'nun Chala kentiydi. Deprem hakkında bilgilendirme ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) tarafından yapıldı.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...