2 saatlik konser için 5 milyon TL ödenmesi tepki çekmişti. Şevval Sam'dan açıklama geldi

Şevval Sam'ın Konak Belediyesi'nin kendisine, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında vereceği konser için ödeyeceği ücret öğrenilince tepkiler peş peşe gelmişti. Sam'ın 2 saatlik konser için 5 milyon TL ödeneceği iddialarına açıklama geldi...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Şevval Sam'ın Konak Belediyesi'nin kendisine, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında vereceği konser için ödeyeceği ücret öğrenilince tepkiler peş peşe gelmişti. Sam'ın 2 saatlik konser için 5 milyon TL ödeneceği iddialarına açıklama geldi...

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, bir davette kadın cinayetleriyle ilgili kendisine yöneltilen sorulara cevap vermek istememiş, umursamaz tavırları nedeniyle tepkiler almıştı. 

Tepkiler sonrası Sam "Ben bugüne kadar, başta kadın, çocuk ve hayvan hakları olmak üzere, toplumsal olaylar karşısında durduğu yerden bir milim şaşmamış, rüzgâra göre omurgasını eğmemiş ve ziyadesiyle de bunun bedelini ödemiş olarak biri olarak konuşuyorum. O akşam, o mecrayı doğru bulmadığım için konuşmak istemedim" demişti.

Tüm bunlar yaşandıktan sonra ünlü isim bu kez de Konak Belediyesi'nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 saatlik konser için 5.300.000 TL karşılığında anlaştığı iddialarıyla gündeme geldi. 

2 SAAT İÇİN 5 MİLYON TL...

İddia sonrası, kanıtlayan bir belge de ortaya çıktı. 

Şevval Sam'ın çalıştığı ajans konuya dair açıklama yaptı. Açıklamada;

'Birkaç gündür kamuoyunu meşgul eden, sanatçı Şevval Sam’ın Konak Belediyesi için gerçekleştireceği Cumhuriyet Bayramı konserine yönelik mesnetsiz ithamlar ve spekülatif değerlendirmelere ilişkin bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan Şevval Sam konseri ile ilgili sosyal medyada dolaşan belge standart teklif belgesidir.
Bu belge bir fatura veya ödeme belgesi değildir ve söz konusu rakam total bir organizasyon bütçesini içerir.
Bunun içinde ses-ışık sahne, ulaşım, konaklama, ağırlama, jeneratör, reji, sanatçı kaşesi dahil olmak üzere bütün prodüksiyon giderleri mevcuttur. Her türlü bilgi kirliliğini önlemek adına kamuoyuna duyurulur.

Tüm kamuoyunu, politik amaçlar uğruna gerçeklerin çarpıtıldığı bu tür haberlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...