109 dakika forma şansı buldu ve Beşiktaş kariyeri noktalandı. Büyük hayal kırıklığı yaratan isim veda ediyor

Beşiktaş'ın Lens'ten transfer ettiği Jean Onana devre arasında Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Jean Onana'yı devre arasında kiralık ya da bonservisiyle elinden çıkarmak istediği öğrenildi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u geriden gelerek mağlup etmeyi başaran Beşiktaş'ta maçın başlamasına saatler kala Jean Onana krizi patlak verdi.

Gedson Fernandes'in sakatlanmasına rağmen kadroya dahil edilmeyen Jean Onana, Beşiktaş maçının başlamasına çok az bir süre sosyal medyadan eski takımı Lens'in maçını izlediği bir görsel paylaştı. Bu görsel Beşiktaş taraftarı tarafından büyük tepki görürken, Şenol Güneş'in de artık Jean Onana'ya sabrı kalmadı.

Beşiktaş, 6 maçta 109 dakika sahada kalabilen Jean Onana için kararını verdi. Siyah-beyazlı ekip Jean Onana'yı devre arasında bonservisiyle ya da kiralık olarak elinden çıkarmaya çalışacak.

Performansı ve saha dışındaki davranışlarıyla Şenol Güneş'in gözüne bir türlü giremeyen Jean Onana, Tirana karşısında bir golün asistine imza atmıştı.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!