Yoğurda birkaç damla limon sıkıp kaşıklayın o dertten kurtulun: Meğer o sorundan kurtulmanın sırrı yoğurt limon karışımındaymış. Yoğurt limon karışımı neye iyi gelir?

YOĞURT- LİMON KARIŞIMININ FAYDALARI

Yoğurda birkaç damla limon suyu eklenir ve bu karışım düzenli olarak tüketilirse metabolizma hızı artıyor. Yanı sıra kabızlık, şişkinlik ve gaz gibi sorunların da kısa süre içerisinde önüne geçiliyor.

Yoğurt- limon suyu karışımı ayrıca vücudun içten temizlenmesine, organlarda biriken toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı oluyor.

ALERJİSİ OLANLAR DİKKAT

Yoğurt- limon suyu karışımının bir kür olarak ve belirli dönemlerde uygulanabileceğini belirten uzmanlar, bu karışım ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Karışımın alerji etkisi oluşturabileceğini belirten uzmanlar, bu neden ile hassas bünyelerin bu karışımı doktorlarına danışmadan tüketmemeleri gerektiğini vurguladı.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır Ekim ayında zengin olacak burçlar belli oldu Dehşete düşüren açıklama: Diri diri yakıldı