Yılan mı yoksa bir balık mı? Suda yüzüyor, karada sürünüyor ve hava soluyor

HAVA SOLUYOR, SÜRÜNÜYOR VE YÜZÜYOR

Tamamen suda yaşayan çoğu balığın aksine, kuzey yılanbaş hava soluyabilir, bu da oksijeni az olan sularda yaşamasına olanak sağlar. Ayrıca nemli kaldıkları sürece karada birkaç gün hayatta kalabilirler ve hatta suya dönmek için bir yılan gibi sürünebilirler.

Bu tür ABD'ye özgü değildir, aslında Asya'dan gelmektedir ve avlanmak için rekabet ettikleri diğer yerli türler için bir tehdit oluştururlar.

MDC Balıkçılık Biyoloğu Dave Knuth, "Onu yakalayan olta balıkçısı, yakaladığının farklı bir şey olduğunu fark ederek balığın özelliklerini araştırdı. Gerçekten bir kuzey yılanbaş yakaladığını anladı. Olta balıkçısı, balığın öleceğini düşünerek onu birkaç saat boyunca kaldırımda bıraktı ama ölmedi" sözleriyle balığın yakalanma anını aktardı.

BTK raporu amca Salih Güran'ı yalanladı Semih Çelik'in mahallesinde polis önlemi Ekrem İmamoğlu'nun Büyük Korkusunu Açıkladı! Yeni yılda yüzleri gülecek olan burçlar açıklandı Hileli sucuğu anlamanın yöntemi bulundu Toprağı kazıyan kadın hayatının şokunu yaşadı