Yenidoğan çetesinin yöntemi belli oldu: Anne ve babaları tuzağa düşürmüşler. Meslekten men edilen doktor ameliyat yapmış

“KUVÖZDE BEBEĞİMİN ÖLÜ HALİNİ GÖSTERDİLER”

Ertesi gün sabah 08.00'de aradılar ve bebeğimin durumunun kötü olduğunu, hastaneye gelmemiz gerektiğini söylediler. Hastaneye gittiğimde bebeğimin sabah 06.00 sıralarında öldüğünü, geri döndürmeye çalıştıklarını ama başarılı olmadıklarını söylediler.

Bebeğimi görmek istediğimde, yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kuvözde bebeğimin ölü halini gösterdiler.”

“YOĞUN BAKIMLARIMIZ DOLU”

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede müşteki olarak yer alan babalardan M.H.K, 13 Kasım 2023’te 28 haftalık hamile olan eşi Z.K. ile tansiyon rahatsızlığı üzerine Esenyurt’taki Özel Esencan Hastanesi’ne gittiklerini anlattı.

Burada 4 saat bekletildikten sonra, “Yoğun bakımlarımız dolu.” denilerek, Esenler’deki Özel Güney Hastanesi’ne yönlendirildiklerini belirten M.H.K, eşinin hastenaye ait özel ambulansla diğer hastaneye sevk edildiğini anlattı.

Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Usta oyuncu son yolculuğuna uğurlandı Kadın öğretmen, öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi