Yenidoğan çetesinin yöntemi belli oldu: Anne ve babaları tuzağa düşürmüşler. Meslekten men edilen doktor ameliyat yapmış

47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, bebeklerini kaybeden babaların ifadelerine yer verildi.

“BURADA KALIRSA ÖLÜR, YENİ HASTANE BULUN”

Yabancı uyruklu müşteki B.N.O. tercüman aracılığıyla alınan ifadesinde, 5 aylık kızını öksürük ve soğuk algınlığı şikayetiyle 14 Ocak 2024’te Beylikdüzü Medilife Hastanesi’ne götürdüğünü, yapılan testler sonucu bebeğinin hastaneye yatırılmasının uygun görüldüğünü söyledi.

Bebeğinin bir gün normal odada kaldığını, ertesi gün yoğun bakım ünitesine alındığını belirten B.N.O, üçüncü günün sonunda doktorun, “Burası bir aylık bebekler için. Sizin bebeğiniz burada kalırsa ölür. Ona yeni bir hastane bulun.” dediğini dile getirdi.

“2 HAFTA SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞUR” DEDİLER

B.N.O, yoğun bakımdan sorumlu doktorun ise kendilerini günlük ücreti 7 bin lira olan Beylikdüzü Birinci Hastanesi’ne yönlendirdiğini ve bebeğin 2 hafta tedavi sonucunda sağlığına kavuşacağını söylediğini aktardı. Bebeğinin 17 Ocak’ta ambulansla sevk edildiğini ve 5 günlük yatış ücreti olan 35 bin lirayı peşin ödediğini kaydeden B.N.O, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bebeğimi yenidoğan yoğun bakım ünitesine aldılar. Orada kuvöze koyduklarını gördüm. Benden bazı medical malzemeler olduğunu düşündüğüm şeyler istediler. Biberon, şampuan, bebek bezi ve bazı ilaçlar aldım.

Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi... Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Şevket Altuğ'un son hali sevenlerini isyan ettirdi Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak!