Yenidoğan çetesinin yöntemi belli oldu: Anne ve babaları tuzağa düşürmüşler. Meslekten men edilen doktor ameliyat yapmış

DOKTORUN AMELİYATLARINA, HASTANEYE PARA ÖDEDİĞİ İÇİN GÖZ YUMULDU

Hastanedeki kamera görüntülerinin soruşturmadan gizlenmeye çalışıldığı değerlendirilen iddianamede, makas kullanma yetkisi dahi olmayan E.V'ye, ameliyatlarda hastaneye para ödemesi sebebiyle bilerek ve isteyerek göz yumulduğu, obezite ameliyatı için gelen hastaların canlarının tehlikeye atılmasının hiç önemsenmediği vurgulandı.

Doktor E.V'nin hastanede yaptığı obezite ameliyatlarına ilişkin kayıtlarda, sorumlu hekim olarak "Şaban" ismindeki doktorun imzasının bulunduğu, E.V'nin ameliyatlara katılmamış gibi gösterildiği aktarılan iddianamede, "E.V. isimli şahsın HTS incelemeleri sonucunda S.A. isimli eks şahsın mide ameliyatı olduğu tarih ve bu tarihten önceki ve sonraki günlerde de Bağcılar Şafak Hastanesinin bir çalışanı olmadığı halde bahse konu hastane civarında baz verdiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

MESLEKTEN MEN EDİLDİĞİNDE AMELİYATLARA GİRMEDİĞİNİ SAVUNDU

Savcılıkça hazırlanan iddianamede, E.V'nin ifadesi de yer aldı.

Meslekte 26'ncı yılı olduğunu söyleyen E.V, 2015'te yaptığı obezite cerrahisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından 2019'da geçici süreyle kendisine meslekten men cezası verildiğini, aradan bir müddet zaman geçtikten sonra pandemi nedeniyle yine Sağlık Bakanlığı tarafından bu cezanın kaldırıldığını, Eylül 2023'te 2015'teki vaka dosyası nedeniyle men kararının tarafına tebliğ edildiğini iddia etti.


Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi... Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? En az 40 bin TL maaşla binlerce personel alınacak Fethullah Gülen'in Cenazesi İzmir'e mi Getirilecek Şevket Altuğ'un son hali sevenlerini isyan ettirdi