Yenidoğan çetesinin yöntemi belli oldu: Anne ve babaları tuzağa düşürmüşler. Meslekten men edilen doktor ameliyat yapmış

“HERHANGİ BİR TANI KONULMAMIŞTI”

Müşteki baba E.K. ifadesinde, 26 Kasım 2023’te, eşi S.K’yle doğum için Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittiklerini ve aynı gün bebeklerinin doğduğunu söyledi.

Doktorların doğumdan sonra bebeğin durumunun iyi olduğunu, herhangi bir sıkıntısının olmadığını söylediklerini aktaran E.K, “27 Kasım'da bebeğimin doğumuyla ilgilenen N.T. isimli doktor bize bebeğin durumunun kötüleştiğini ve acil olarak sevk edilmesi gerektiğini söyledi.” dedi.

Saat 03.00-04.00 sıralarında bebeğinin Özel Bağcılar Medilife Hastanesi’ne sevk edildiğini anlatan baba, “Bu sırada bebeğimin rahatsızlığı ile alakalı herhangi bir tanı konulmamıştı.” ifadelerini kullandı.

SEVK SONRASI 3 BİN LİRA ÖDEME İSTEDİLER

Özel Bağcılar Medilife Hastanesi’nde bebeğiyle ilgilenen şüpheli doktor Dursun Eryılmaz’ın, kendilerine bebekte kalp yetmezliği olduğu ve metabolik hastalık bulunduğu bilgisini verdiğini belirten E.K. şunları kaydetti:

“Eğer yaşarsa yüzde 80 ihtimalle bebeğin engelli olacağını ya da öleceğini söylediler. Dr. Dursun Eryılmaz, bebeğime anne sütü vermek için beni eşimin yanına gönderdi. Eşimin yanına giderken hastaneden tekrardan arandım ve bebeğimin durumunun kötüleştiğini, acil olarak hastaneye geri dönmem gerektiğini söylediler.

Ardından hastaneye gittim ve bebeğim hala yaşıyordu. Bana bebeğimin durumunun kötü olduğunu söylediler. Dışarıdan özel bir doktorun gelerek bebeğimi muayene edeceğini, bunun karşılığında da 3 bin TL civarı ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Bebeğim ertesi gün vefat etti."

TUSAŞ'a saldırı; olay yerinden ilk fotoğraflar... Narin Güran soruşturmasında büyük tehlike! Gazeteler Bahçeli'nin çağrısını nasıl gördü? Selahattin Demirtaş 22 Yıl Cezaevinde Kalacak! Burcuna göre hangi değerli taş olduğun belli oldu İzlemesi zor, sarsıcı bir sinema şöleni...