Yenidoğan çete operasyonu Fahrettin Koca'dan gizlendi mi? Turhan Çömez'den katledilen bebek sayısı daha fazla iddiası...

Yenidoğan çetesine yönelik soruşturmanın dönemin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya bildirilmediği iddia edildi. Gizlilik nedeniyle yazışmalarda kağıt yerine şifreli elektronik ortamda yürütüldüğü öne sürüldü. İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez'ın konu hakkında 5 ay önce soru önergesi verdiği ortaya çıktı. Çömez yeni açıklamalarda bulundu. Çömez ölen bebek sayısının çok daha fazla olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

12 bebeğin ölümüne neden olan Yenidoğan çetesi skandalında gündeme bomba gibi düştü. Skandalla ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Yenidoğan çetesi operasyonun başlangıç safhasında dönemin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gizli tutuldu, savcılığa yansıyana kadar sızma olmaması için dört kişi arasında kaldı. Skandala karışan hastaneler arasında eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun ortağı olduğu “Özel Avcılar Hospital” da bulunuyor.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!